top of page
  • Szerző képehegymaszovalogatott.hu

Megnyílt a pályázati lehetőség a Magyar Nemzeti Hegymászó Válogatott 2024-es tagságára!

A Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség pályázatot hirdet a Magyar Nemzeti Hegymászó Válogatott (MNHV) 2024. évi tagságára. Pályázni egy 2024-es, nemzetközi mércével is színvonalas mászóprojekt tervével lehet.

Fotó: Magyar Nemzeti Hegymászó Válogatott


A pályázat célja:

- Sportszakmai keretet és pénzügyi támogatást biztosítani a magyar mászók számára a nemzetközi mércével mérten is színvonalas – saját – mászóterveik megvalósításához.

- Lehetőséget adni a tehetséges fiatal mászóknak a továbbfejlődésre – tapasztaltabb mászók mentorálásával.

- Az MNHV előző években megindult tevékenységének folytatása és bővítése.

- Az MNHV honlapján megfogalmazottaknak megfelelően a magyarországi mászóközösséget nemzetközi szinten is kiemelkedő teljesítményekre ösztönözni.


A részvétel feltételei:

A pályázaton az MHSSZ tagegyesületeinek 18 évüket betöltött tagjai – természetes személyek – vehetnek részt.

A pályázat célközönsége:

A tapasztaltabb korosztály mellett olyan lelkes és tehetséges fiatalok jelentkezését is várjuk, akik a későbbiekben szeretnének az MNHV keretein belül mászni. Az eredményes pályázók a 2024-es évben a válogatott tagjai lesznek. Velük a sporttörvénynek megfelelő szerződést köt az MHSSZ a tervezett feladat végrehajtására amelyben pontosan részletezve lesznek az együttműködés keretei.

Szeretnénk kiemelni, hogy az MNHV korábbi műfaji kereteihez képest a pályázati lehetőségek körét a magashegyi alpin és nagyfalas mászásokon túl a magas szintű nemzetközi sportmászó és boulder projektekkel is kibővítjük.

A teljes pályázati kiírást erre a linkre kattintva tudjátok letölteni, a pályázati adatlap pedig ide kattintva érhető el.

A jelentkezési határidő 2023. november 30.


Comentarios


bottom of page